WIE ZIJN WIJ?

Remco
de Rijk
eigenaar
 

Ezra Hoogenboom
Topskillz Trainer

Welkom bij Topskillz​!

Denkt u aan sport? Dan denkt u aan Topskillz. Wij zijn dé voetbalschool van Oudewater en omstreken, dé juiste keuze als u denkt aan tennistrainingen en dé personal trainer als het gaat om persoonlijke doelen bereiken. 

  • voetbaltrainer 

  • personal trainer

  • tennistrainer 

  • coördinator teamtrainingen 

​Mijn naam is Remco de Rijk, wonend te Oudewater en eigenaar van Topskillz. Mijn passie voor voetbal is er al van jongs af aan geweest. Ik heb o.a. gevoetbald voor: OVS, Unio, Tonegido, c.v.v. de Jodan boys, v.v. Montfoort en Sportlust'46. Ook tennis is niet achtergebleven. Vanaf 2004 geef ik al met veel passie, op maat gemaakte tennistrainingen, voor jong en oud. In 2019 ben ik gestart met het verzorgen van personal training en trainingen in groepsverband waarbij gezondheid en fit worden/blijven centraal staat. Ik sta graag voor u klaar. 

 

  • voetbaltrainer 

  • coördinator teamtrainingen 

Mijn naam is Ezra Hoogenboom, trainer bij Topskillz. Vanaf het begin ben ik al werkzaam bij Topskillz. Hier verzorg ik o.a. de individuele trainingen, de privé trainingen en coördineer ik teamtrainingen. Ik heb mijn opleiding genoten bij Feyenoord. Hier heb ik mijn diploma pupillen- en juniorentrainer behaald. Voor het seizoen 2019-2020 heb ik een transfer gemaakt naar Almere City. 

 

Ik vind voetbal en dus mijn werk geweldig om te doen. Daarnaast wil ik heel graag kinderen helpen zo goed mogelijk te worden en daarin zijn trainers heel belangrijk.
Ik kijk er dan ook erg naar uit om de verbetering van de jeugdspelers te zien!

Tot op het veld!

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com