WIE ZIJN WIJ?

Remco
de Rijk
eigenaar
 

Ezra Hoogenboom
Topskillz Trainer

Welkom bij Topskillz​!

Denkt u aan sport? Dan denkt u aan Topskillz. Wij zijn dé voetbalschool van Oudewater en omstreken, dé juiste keuze als u denkt aan tennistrainingen en dé personal trainer als het gaat om persoonlijke doelen bereiken. 

 • voetbaltrainer 

 • personal trainer

 • tennistrainer 

 • coördinator teamtrainingen 

​Mijn naam is Remco de Rijk, wonend te Oudewater en eigenaar van Topskillz. Mijn passie voor voetbal is er al van jongs af aan geweest. Ik heb o.a. gevoetbald voor: OVS, Unio, Tonegido, c.v.v. de Jodan boys, v.v. Montfoort en Sportlust'46. Ook tennis is niet achtergebleven. Vanaf 2004 geef ik al met veel passie, op maat gemaakte tennistrainingen, voor jong en oud. In 2019 ben ik gestart met het verzorgen van personal training en trainingen in groepsverband waarbij gezondheid en fit worden/blijven centraal staat. Ik sta graag voor u klaar. 

 

 • voetbaltrainer 

 • coördinator teamtrainingen 

Mijn naam is Ezra Hoogenboom, trainer bij Topskillz. Vanaf het begin ben ik al werkzaam bij Topskillz. Hier verzorg ik o.a. de individuele trainingen, de privé trainingen en coördineer ik teamtrainingen. Ik heb mijn opleiding genoten bij Feyenoord. Hier heb ik mijn diploma pupillen- en juniorentrainer behaald. Voor het seizoen 2019-2020 heb ik een transfer gemaakt naar Almere City. 

 

Ik vind voetbal en dus mijn werk geweldig om te doen. Daarnaast wil ik heel graag kinderen helpen zo goed mogelijk te worden en daarin zijn trainers heel belangrijk.
Ik kijk er dan ook erg naar uit om de verbetering van de jeugdspelers te zien!

Tot op het veld!

 

 • voetbaltrainer 

 • keeperstrainer

 • coördinator teamtrainingen 

 

 

Mijn naam is Bart Meuleman, trainer en keeperstrainer bij Topskillz. Ik verzorg de keeperstrainingen van de onderbouw en coördineer teamtrainingen bij Fc Oudewater.

Zelf voetbal ik al vanaf kleins af aan bij UNIO en Fc Oudewater en ben ik sinds dit seizoen de keeper van het 1e elftal.

Keepen is altijd al iets speciaals geweest voor mij en dat wil ik graag overbrengen op de jeugd. 

Daarnaast heb ik mij diploma pupillentrainer bij de KNVB gehaald en zou ik hier nog graag in willen doorgroeien.

Tot snel op het veld!

 • voetbaltrainer 

 • coördinator teamtrainingen

Mijn naam is Mees van Ooijen. Ik ben 19 jaar oud en ben voetbaltrainer bij Topskillz. Ik geef al een aantal jaar training bij FC Oudewater en vanuit daar ben ik werkzaam geworden bij Topskillz. Ik verzorg o.a. de privé trainingen en ik coördineer de teamtrainingen op de maandag en woensdag.

Ik zit zelf al heel mijn leven op voetbal en vind dit ook de leukste sport die er maar kan zijn. Ik voetbal nu in de selectie van FC Oudewater en wil voor mezelf zo snel mogelijk de stap proberen te maken naar het eerste team. Ik vind het hartstikke leuk om kinderen voetbaltraining te geven en ervoor te zorgen dat ze steeds beter worden. Daarnaast heb ik ook nog een eigen team die ik coach op de zaterdag en 2 uur training geef in de week. Ik streef er zelf naar om iedere week kinderen beter te maken en ze vooral plezier te geven in het spelletje!

Tot op de voetbalvelden!

Bart

Meuleman 

Topskillztrainer
Keeperstrainer 
Coördinator

 

Mees
van Ooijen

Topskillztrainer
Coördinator

 

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com